Dues-centes empreses s´apunten a la promoció Olot per dos

Durant el cap desetmana del 22 al 23 de febrer, pel preu d'un producte en donaran dos

01.02.2014 | 07:51
L´alcalde va intervenir en la presentació, amb la ciutat als seus peus.
L´alcalde va intervenir en la presentació, amb la ciutat als seus peus.

Dues centes empreses en forma de restaurants, allotjaments, centres d'activitats turístiques, comerços i perrúqueries formen part de la segona edició de l'Olot per dos, programat pels dies 22 i 23 de febrer. La intenció, segons Josep Maria Corominas (alcalde d'Olot per CiU) és valoritzar els agents positius d'Olot (paisatge, gastronomia i cultura) per tal de promocionar-los. Una idea que, segons ell, representa un dels principals objectius del mandat. L'alcalde ho va dir a l'acte de presentació de l'Olot per dos, el qual va tenir lloc el dijous dia 30 al volcà Montsacopa.
En aquest punt, Estanis Vayreda (regidor de Promoció Municipal per CiU) va concretar que l'oferta de l'Olot per dos del 2014 és molt superior a la de l'any passat.

En conseqüència, hi haurà molts més incentius per decidir aprofitar el cap de setmana del 22 i 23 de febrer per fer una estada a un Olot, en el qual quasi tot es podrà fer doble pel preu d'una unitat. Per exemple dues persones podran dinar i només se'ls cobrarà un apat.

Vayreda va presentar números. Segons ell, l'oferta de l'Olot per dos abasta 600 places d'allotjament, 25 restaurants (un 75% més que l'any passat), 13 bars, 50 comerços, les parades de la plaça mercat, 10 perrúqueries, 500 places d'aparcament al centre. I activitats de lleure, com marxa nòrdica, passejades amb burro, passejades amb poni, trenet i cinema. Vayreda va expressar que les xifres representen la consolidació de la promoció iniciada l'any passat. "Esperem incrementar -va confiar-els 7.000 apats servits l'any passat". Va qualificar la iniciativa com una aposta clara de la ciutat i de la comarca envers el turisme familiar.

Per tal de donar ambient, han programat el Fil Musical d'Olot per dis, el qual consistirà en 10 escenaris de música en directe al centre de la ciutat durant la tarda del 22 de febrer.

Pel mateix dia (a les 12,30 a la Plaça Major) també han preparat un concert gratuït del cor de gòspel Messengers (subcampió de programa Oh Happy Day! de TV3). Comptem amb la web www.olotx2.cat.

Enllaços recomanats: Premis cinema