La de Girona és la primera Diputació catalana en posar en marxa un web propi de llengua, amb l'objectiu de difondre el bon ús del català institucional i de les administracions. El portal inclou models de documents que treballadors de qualsevol administració es poden descarregar i adaptar, recomanacions lingüístiques, el llibre d'estil de la corporació, dubtes i un servei de consulta en línia.

Els serveis lingüístics de l'ens han elaborat el web de llengua amb l'objectiu de difondre el bon ús del català. El portal conté la informació del llibre d'estil editat el 2011, que recull tant criteris de presentació de textos, d'estil i convencions diverses com eines per ajudar a redactar documents administratius i protocol·laris.

El president de la Diputació, Joan Giraut, va destacar que l'objectiu és "anar una mica més enllà" presentant la versió 2.0 del llibre d'estil, que recull els continguts que fins ara es consultaven en paper. Giraut va ressaltar que la de Girona es converteix en la primera Diputació que posa en marxa un web propi de llengua. "N'estem molt orgullosos, perquè difondre el bon ús del català també és una manera de fer país", va opinar.

La informació s'organitza en un bloc teòric anomenat "La llengua a la Diputació, un element d'imatge institucional", dedicat sobretot a aspectes gràfics i de convencions; i un altre de pràctic, "La documentació administrativa i protocol·lària", en què analitzen els elements que caracteritzen els documents administratius.