Dotze municipis gironins es promocionaran a l'àrea gastronòmica del Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC), que obrirà les portes demà al recinte firal de Montjuïc Fira de Barcelona.

Arbúcies, l'Escala, Girona, Hostalric, Llagostera, Palamós, Salt, Sant Feliu de Guíxols, Sant Hilari Sacalm, Sils, Tossa de Mar i Viladrau participaran en aquest espai gastronòmic, mostrant l'àmplia oferta turística i gastronòmica que té la demarcació.

Municipis catalans, patronats de promoció turística de Girona i Lleida, i les marques Hotels Gastronòmics de Catalunya i Enoturisme Penedès aposten per la gastronomia com a eina de promoció turística. Per segon any consecutiu, el saló destinarà un espai de més de 1.500 metres quadrats a la gastronomia. La fira, que constitueix un ampli aparador per tothom que vulgui viatjar a qualsevol indret del món, torna a apostar en l'edició d'enguany per la gastronomia com a reclam turístic en l'elecció d'un destí. L'àrea gastronòmica es va estrenar en la darrera edició del Saló, i arran de l'èxit obtingut, ha incrementat el nombre d'expositors.