La Policia Municipal de Girona ha detingut aquest dimecres a les dues del migdia un home, Said B, de 29 anys, acusat de robar una tauleta electrònica valorada en 648 euros en una botiga situada al polígon Mas Gri. Una hora abans, els agents han arrestat Francisco Manuel G.C., de 43 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. L'intent de robatori es remunta al 26 de març quan, presumptament, el detingut va intentar entrar dins un videoclub de Santa Eugènia forçant la porta d'alumini del comerç amb un tornavís. El valor aproximat dels danys és de 600 euros. Els dos detinguts són veïns de Girona i són reincidents.

El primer cas es remunta al 26 de març, quan el propietari d'un videoclub del barri de Santa Eugènia va denunciar que havien intentat entrar dins del seu establiment sense aconseguir-ho. Fruit de l'intent, els assaltants van malmetre el marc i la porta d'alumini del comerç, ja que van forçar-la amb un tornavís. El valor aproximat dels danys és de 600 euros. Els agents de la Secció d'Investigació i Seguretat de la Policia Municipal van iniciar les investigacions que van acabar aquest dimecres amb la detenció del presumpte autor dels fets, Manuel G.C., de 43 anys, amb domicili a Girona i de qui consten múltiples detencions.

La segona detenció va passar al voltant de les dues del migdia d'aquest dimecres, quan els agents van rebre una trucada d'un establiment comercial del polígon Mas Gri alertant que enxampat un noi que havia robat una tauleta electrònica. L'home havia desconnectat els sistemes d'alarma d'una tauleta de marca Samsung Galaxy Tabpro i, després de guardar-se-la dins els pantalons, va intentar sortir de la botiga sense pagar. El valor d'aquest model d'aparell és de 648 euros.

Els policies van fer les comprovacions dels fets i un cop identificat, van detenir Said B., de 29 anys, resident a Girona i de qui consten més detencions, com a presumpte autor d'un delicte de furt.