Més 2.500 km de camins senyalitzats, 300 km de la ruta circular Pirinexus per fer en bicicleta o els camins de ronda per recórrer de punta a punta la Costa Brava són alguns dels reclams que el Patronat de Turisme explota per atraure els amants de la bicicleta i el senderisme.

Ahir a Londres, a la botiga de National Geographic, es van trobat operadors turístics britànics que treballen amb activitats de natura i també empresaris gironins que van intercanviar informació amb el format d'entrevistes individuals breus. Els empresaris fan èmfasi en destacar que el turista de natura actiu pot trobar a Girona diversitats de paisatge, bones comunicacions i una bona gastronomia.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona va aprofitat l'estada a Londres per donar suport als germans Roca, per organitzar trobades que puguin tenir un rendiment turístic per als empresaris gironins.

La trobada era impulsada pel Club de natura actiu del Patronat, que engloba més de 200 socis d'empreses i entitats del territori que es dediquen a aquest segment. La tronada buscava, a més de presentar els atractius de la destinació, que els empresaris d'un i altre país puguin compartir informació.