Un parell d'aclariments respecte de les seves declaracions d'ahir al Diari de Girona.

En primer lloc menteix en almenys un parell d'ocasions. La primera quan diu que el Consell de Govern el va instaurar vostè quan va prendre possessió com a president a principis del 2013. Com és possible doncs, que ahir mateix, dimarts 20 de maig de 2014, signi el document oficial de constitució del mateix Consell i el primer punt de l'ordre del dia digui textualment: "constitució del Consell de Govern de la Diputació de Girona" i tot seguit tres punts més i a continuació la relació de diputats convocats. Dimarts, tal com manté vostè que es va fer la constitució, érem al febrer de 2013? Que no va amb el calendari gregorià?

En segon lloc diu que les assistències polítiques a les reunions es controlen trimestralment quan hauria d'haver dit que s'haurien d'haver controlat trimestralment. Si s'haguessin controlat diversos diputats no s'haurien queixat o comentat a diferents persones que ningú els havia avisat i es varen queixar del mateix en la reunió política del dia 6 de maig, tal com vaig fer referència en el meu article al respecte.

Com ja sap, el febrer del 2013, sí que es va fer un advertiment per escrit d'aquesta situació irregular (cobrament per assistències no complertes) i vostè no en va fer ni cas. Tal com diu la Sra. Pia Bosch per què no ho cobren per mesos vençuts i no per avançats com seria el més lògic? Les empreses o la mateixa Diputació no paguen els salaris i/o els treballs a l'avançada, perquè vostès en són una excepció? Hi ha una dita molt popular a casa nostra que diu: "S'atrapa primer un mentider que un coix".

Respecte del mal que faig a la Institució, això no l'hi puc admetre, perquè l'autèntic mal a aquesta el fan vostès amb les seves actuacions, o creu que el més normal és cobrar 1.000 € per reunió, quan n'hi ha alguna que no dura ni 15 minuts? A qui vol enganyar? Que no escolta l'opinió de la societat al respecte? Que no sap els salaris que es paguen?

Té raó quan diu que el temps posarà les coses al seu lloc, potser s'ha oblidat de dir que a segons quins polítics també, i de ben segur que d'aquí a 375 dies vostè ho comprovarà personalment. Per cert, que les úniques línies vermelles que traspasso són les de les obres que estan fent prop de casa.

Des de la discrepància, que Déu el guardi molts anys!