Impulsats per l'ambiciós objectiu de posicionar Girona al capdavant de l'estratègia de la Bioeconomia Sostenible i Europa, Dynamis, SKAL International i Europa Direct Girona organitzen avui una jornada tècnica sobre economia i turisme sostenible al Parc Tecnològic de Girona. Es tracta de dos conceptes que cada vegada estan agafant més força, especialment en països del nord, i basats en el respecte d'un seguit de valors que sovint es pasen per alt en les formes tradicionals de turisme i economica.

La jornada comptarà amb la presència d'experts que impartiran xerrades basades, en línies generals, en el finançament, l'àmbit empresarial i el turisme. Entre aquestes en destaca una per la seva proximitat amb les comarques gironines. Dins la categoria un turisme sostenible, l'Associació de Municipis Boscos, Bruixes i Bandolers realitzarà una xerrada entorn a aquest tema i al potencial turístic que té pels boscos del Montseny, les Guilleries i el Lluçanes.

El cooperativisme, la construcció col·laborativa d'iniciatives i projectes i el networking també tindran una important presència a les jornades de demà, que començaran a les 9 del matí i s'allargaran fins passades les set de la tarda.