"S

abíem que algun dia pasaria alguna cosa grossa entre aquests veïns, però mai ens imaginàvem això", relatava la presidenta de la comunitat de veïns, Roser Gómez, ahir el matí.

No s'acabava de creure que s'hagués produït l'homicidi al seu bloc del carrer Mestre Àngel López i Sánchez ni tampoc el paper de cada protagonista. En la mateixa línia anava un altre home, que explicava que el fuster José Gamero i la seva família "vivien una situació límit" després que la víctima, José Antonio González, els estigués "fent la vida impossible durant anys".

Els veïns no s'explicaven com és que Gamero havia estat qui havia acabat matant el seu veí amb un ganivet i un tret al cap, perquè segons relaten, era González "qui era molt violent i de constitució molt forta", explicava l'home.

Una descripció de la víctima que també van fer altres veïns i és que els del carrer on va tenir lloc el crim coneixien assassí i víctima perquè a causa de la seva enemistat hi havia sovint la policia a la zona.

Les denúncies eren constants per part del fuster, asseguren, i entre les baralles veïnals que havien tingut hi ha, per exemple -deia la presidenta de la Comunitat-, "que havia posat unes rajoles a la terrassa que suposadament envaïen la seva part". I és que els dos patits dels veïns són a la part de darrere de l'habitatge i es troben de costat.

Un altre fet que havia provocat la problemàtica veïnal és que segons van explicar, la víctima quan era a la casa es dedicava a increpar els veïns i a posar la música molt alta. Lucie Tumova, que viu en una casa del davant, va assegurar a l'ACN que "sovint se sentien cops i crits" i que procedien d'ambdós habitatges. En Raul, que viu en un altre habitatge de davant, va relatar que la víctima també va protagonitzar fa temps una baralla amb una dona al carrer i que això també va requerir la presència de policia i que durant la nit dels fets, "no vam sentir res perquè teníem la televisió posada però en veure la policia ja vam pensar que alguna cosa passava i en veure les ambulàncies, que era alguna cosa greu però no pas això". Finalment, la Lucie Tumova també va relatar que durant la mitjanit de dimecres va "sentir un espetec però no vaig relacionar-ho amb un tret".