El Banc dels Aliments de Girona busca voluntaris per la tercera edició del Recapte Costa Brava, una iniciativa que emula la que organitza a la tardor i que ara busca, sobretot, la solidaritat dels visitants dels municipis turístics. La campanya es realitzarà aquest divendres i dissabte a divuit poblacions gironines.

El destí dels productes que es recullin serà les entitats benèfiques que treballen a cada zona, tal com és habitual en la Fundació del Banc dels Aliments de les comarques de Girona. L'acció es repeteix per tercer estiu consecutiu.

En aquesta edició, catorze supermercats diferents participen en el Recapte Costa Brava, que es durà a terme a Blanes, Calonge, Castell-Platja d'Aro, Empuriabrava i Castelló d'Empúries, Figueres, Vilatenim, l'Escala, la Bisbal d'Empordà, Llançà, Lloret de Mar, Palafrugell, Palamós, Pals, Roses, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d'Aro, Torroella de Montgrí i l'Estartit. La majoria de beneficiaris dels aliments seran les entitats locals de Càritas, però també organitzacions solidàries locals i ajuntaments.

Per contribuir amb el recapte cal comprar aliments i donar-los als voluntaris del Banc dels Aliments, a la sortida dels supermercats col·laboradors. La fundació busca voluntaris per divendres i dissabte -amb jornades de 4 hores-, que animin els compradors a fer aportacions a la seva campanya solidària.