Els 20.078 militants del PSC a Catalunya podran votar demà a qualsevol dels 155 centres de votació distribuïts arreu de Catalunya, ininterrompudament entre les 10 del matí i fins a les 8 de la tarda. A les comarques de Girona, hi haurà onze centres de votació, i els militants podran votar en el que tinguin més a prop, encara que no es correspongui al seu lloc de residència.

La base de dades dels socialistes és en línia, segons va explicar la portaveu de la Comissió Gestora del partit, Iolanda Pineda, i per això es permetrà votar a la militància fora de la seva agrupació. "No volem que hi hagi desincentius a la participació per ser un diu?menge d'estiu", va argumentar Pineda. La votació serà personal i no s'admet ni el vot delegat ni per correu. Els membres de Joventuts Socialistes que no pertanyen al PSC podran votar a ambdues consultes.

A més dels militants del PSC, els del PSOE que ho hagin demanat i que estiguin "correctament acreditats" també podran exercir el seu dret a vot a la consulta de la secretaria general del PSOE a qualsevol dels 155 punts habilitats a Catalunya. La votació serà personal, i no s'admet el vot delegat ni per correu. Les Joventuts Socialistes que no pertanyen al PSC, també podran votar.