Els passatgers d'un vol que el divendres a la nit va aterrar a l'Aeroport de Girona-Costa Brava es van endur un bon ensurt. Al voltant de les 10 del vespre, una aeronau de la companyia Transavia, quan estava aterrant a les instal·lacions de Vilobí d'Onyar, va impactar contra un grup d'un centenar de gavines. El xoc no va quedar en una simple topada, perquè l'avió va patir desperfectes i la pista de l'Aeroport de Girona va quedar bruta amb restes dels ocells

Fonts de l'aeròdrom gironí van explicar ahir que l'aeronau, a causa de l'impacte, va quedar amb el morro abonyegat i amb marques de sang de les gavines que, en alguns casos, estaven petrificades a la part davantera de l'aparell. Les mateixes fonts van detallar que l'avió també va patir desperfectes als sensors i es va haver de sotmetre a una inspecció tècnica, a més de reparar les avaries.

Pel que fa a la pista de l'Aeroport de Girona, els Bombers van haver de netejar ràpidament les restes de gavines, per tal que les següents aeronaus poguessin aterrar i enlairar-se sense problemes. El portal Blanesaldia.com informa que el dissabte al matí es va netejar de nou la pista de l'aeròdrom.