Un motorista es va estimbar al matí per un terraplè de sis metres d'alçada a Gombrèn. L'home de 52 anys, veí de Pineda de Mar, va caure per causes que es desconeixen a la pista que porta fins a Montgrony, que es troba al mateix terme de Gombrèn.

L'home va rebre un fort cop a l'espatlla i com a conseqüència dels fets, va necessitar ser evacuat lleu en una ambulància del SEM cap a l'hospital de Campdevànol per uns cops a la clavícula i l'omòplat. Els fets van succeir cap a tres quarts d'onze del matí i d'entrada va necessitar ser rescatat amb una grua, ja que va caure en un terraplè d'un torrent. Dues dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del SEM van auxiliar el ferit.

Per altra banda a Port de la Selva ahir cap a quarts d'una del migdia els Bombers van rescatar una dona de 50 anys, veïna de Torelló que es va fracturar el turmell dret a la zona de la cala Corquell. Per poder-la auxiliar, va ser necessària l'actuació dels especialistes dels Bombers tant del GRAE com del GEM així com una zódiac de Protecció Civil de Port de la Selva, que la va transportar fins al moll on va ser evacuada pel SEM en helicòpter cap a Figueres. L'aparell va aterrar a la zona de les pistes d'atletisme on un voluntari de Protecció Civil de Figueres i la Guàrdia Urbana van ajudar a fer el transferiment de l'ambulància a l'hospital.