La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, va presidir una reunió amb el Comitè del PPC de Girona -encapçalat pel president provincial, Enric Millo-, els presidents comarcals i els regidors de les comarques gironines, de cara a les properes eleccions municipals, que són "un gran repte per al PPC en les que oferirem als catalans governs municipals seriosos i responsables, com els que tenim allà on governem".

Els dirigents populars aposten per repetir els resultats de les darreres eleccions en que van aconseguir multiplicar el nombre de regidors. Camacho va remarcar que el PP té en l'actualitat 11 alcaldies al conjunt de Catalunya, que esperen revalidar. Per acosneguir l'objectiu, els populars confien en les mesures aplicades pel govern central i en un redreçament de la situació econòmica a Espanya.

En aquest context, la presidenta popular va destacar que "el nostre objectiu és explicar més i millor les grans reformes del Govern d'Espanya que ens estan permetent consolidar la sortida de la crisi i reduir l'atur". Així mateix, va posarde manifest que "ara venen temps durs en els que el Partit Popular ha de tenir serenitat, fortalesa i fermesa en la defensa de les nostres conviccions, perquè estem convençuts que guanyarà la legalitat, la convivència i el seny, i no hi haurà cap referèndum independentista".