La campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple" ven oli solidari durant aquest mes de juliol a més de mil supermercats catalans. Per cada ampolla venuda, Olis de Catalunya destina un euro a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM).

Sensibilitzar la població sobre l'esclerosi múltiple i obtenir fons per lluitar contra aquesta malaltia. Aquests són els reptes que es planteja cada any la Fundació Esclerosi Múltiple amb l'organització del Mulla't a diferents piscines i clubs nàutics del país. Aquest any, més de 70.000 persones hi van participar, llançant-se a l'aigua de la piscina més propera per recaptar fons a favor de la lluita contra l'esclerosi múltiple.

Gràcies a la participació ciutadana i al suport de més de 600 piscines de Catalunya, el "Mulla't per l'esclerosi múltiple" va aconseguir ser, el 13 de juliol, un dels actes solidaris més importants i multitudinaris. No obstant això, aquest any, la FEM ha volgut fer un pas més i ha decidit traslladar el Mulla't als supermercats de Catalunya. Per aquest motiu, durant tot el juliol es pot comprar l'Oli del Mulla't, elaborat per petits productors catalans sota la marca Olis de Catalunya, a més de 1.000 establiments de les cadenes Condis, Bon Preu, Caprabo, Super Plus, Sorli Discau, Valvi, Llobet i Casa Evaristo. Per cada ampolla venuda, Olis de Catalunya cedeix un euro a la Fundació Esclerosi Múltiple. L'oli del Mulla't està apadrinat pel reconegut cuiner Carles Gaig.

Per la Fundació Esclerosi Múltiple, la venda de l'Oli del Mulla't significa poder sumar més esforços en la lluita contra una malaltia que afecta més de 7.000 persones a Catalunya -amb especial prevalença en dones-, i que s'ha convertit en la segona causa de discapacitat en els adults joves.