Ahir van marxar de colònies seixanta infants de famílies amb pocs recursos becats per la Fundació Pere Tarrés. La destinació: la casa de colònies Pare Artigas situada a Planoles. Durant proper mes d'agost el total d'infants becats per participar en les colònies socials arribarà als 500, i al final de tot l'estiu hauran passat un total de 3.400 nens. Aquest fet que suposa un increment del 46% en el nombre de peticions d'ajuts perquè els nens i adolescents pu?guin anar de colònies.

Per altra banda, però seguint la mateixa línia, la Fundació Pere Tarrés realitzarà un casal social al barri del Raval de Barcelona i en diverses ciutats de l'àrea metropolitana de Barcelona així com a les ciutats de Lleida i Tarragona. Aquests casals es realitzaran durant 24 dies, del 4 al 28 d'agost majoritàriament en horari de matí i tarda per a infants i joves d'edats compreses entre 6 i 13 anys.

Pel que fa a la campanya "Colònies en Moviment", es tracta del primer torn de colònies que la mateixa Fundació Pere Tarrés farà durant el mes d'agost. Durant les pròximes setmanes, infants i joves de diversos municipis: ?Arenys de Mar, Badia del Vallès, Calafell, Cerdanyola, El Vendrell, Gavà, Masnou, Mataró, Molins de Rei, Montornès del Vallès, Olesa de Montserrat, Palau Solità i Plegamans, Pineda de Mar, Sabadell, Sant Andreu de la Barca, Sant Cugat del Vallès i Terrassa gaudiran de cinc dies de colònies a "La Conreria", un alberg i casa de colònies que té la mateixa Fundació i que està situada al Maresme.

Aquestes colònies estan becades al 100% per la Fundació Pere Tarrés dins de la seva campanya "Ajuda'ls a créixer-Cap infant sense colònies", aquesta té com a objectiu que els nens participin en activitats d'educació en el lleure durant les vacances i s'han organitzat amb la col·laboració dels serveis socials municipals d'ajuntaments on la Fundació Pere Tarrés porta projectes socials i educatius per infància en situació vulnerable.