Els Mossos han detingut una veïna d'Esponellà que la nit de divendres a dissabte va deixar ferit greu un jove davant la discoteca Aqua de Banyoles. Els fets es van produir al voltant de les quatre de la matinada quan els dos implicats - un noi i una noia- van començar a discutir a l'interior del local. La baralla va anar pujant de to fins al punt que el jove va llançar per sobre la noia la beguda que estava prenent. Els vigilants del recinte van decidir fer fora el noi i el van treure al carrer. Va ser llavors quan la detinguda va sortir del local i va llançar-li un got de vidre al cap provocant-li un tall molt profund al coll. La víctima va ser traslladada a l'Hospital Trueta de Girona.

Els fets es van produir a l'avinguda Farga de Banyoles, al Pla de l'Estany. Per motius que encara es desconeixen, els implicats - una veïna d'Esponellà de 26 anys i un noi de 21 de Banyoles - van començar a discutir a l'interior de la discoteca. La disputa va anar pujant de to fins al punt que el noi no va dubtar en tirar la beguda que estava prenent damunt la noia. Davant d'aquesta situació, els vigilants del local van treure el noi al carrer.

Va ser en aquell moment que la detinguda, emprenyada, va sortir del local i va llançar-li un got de vidre al cap. En trencar-se, el got va provocar un tall molt profund al coll de noi i la víctima va perdre molta sang. El jove, en estat greu, va ser traslladat en ambulància fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Els Mossos van detenir la noia per un delicte de lesions.