La companyia Endesa ha reformat una línia de mitjana tensió a Fornells de la Selva. Els treballs, amb un pressupost d'uns 8.000 euros, tenen com a objectiu reforçar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric a més de 1.500 clients repartits en vuit municipis del Gironès i la Selva. La reforma ha consistit en millorar la seguretat de la línia aèria, elevant-la fins a deu metres del terra, i s'han substituït 190 metres de cable. Des de la companyia asseguren que aquesta actuació millorarà la qualitat del servei i minimitzarà les possibilitats que algun vehicle pugui quedar-se enganxat amb la línia elèctrica en aquest tram.

L'actuació s'ha focalitzat en millorar la seguretat d'una línia aèria situada a la zona rural de Fornells de la Selva. En concret, s'han substituït tres suports de fusta per dos de formigó de major alçada per augmentar així la distància entre el cablejat i el terra. Els nous suports, amb una alçada de 13 metres, han permès elevar aquest tram fins als deu metres d'altura. Des de la companyia asseguren que els treballs a més d'aportar beneficis en matèria de prevenció -ja que el tram es troba en una cruïlla de camins- també suposa una millora en la qualitat del servei, ja que ara hi ha menys possibilitats que algun vehicle pugui enganxar-se amb la línia elèctrica.

D'altra banda, Endesa també ha substituït 190 metres de cable. L'actuació s'emmarca dins dels plans de la companyia per a la millora i manteniment de les seves infraestructures a les comarques gironines. En aquesta ocasió, els beneficiats són més de 1.500 clients de Fornells de la Selva, Aiguaviva, Campllong, Cassà de la Selva, Girona, Llambilles, Riudellots de la Selva i Vilobí d'Onyar.