Centenars de persones es van reunir davant l'hotel Llafranc dissabte a la nit per mostrar el seu suport a Carles Bisbe i rebutjar la prohibició de la Generalitat de realitzar el tradicional Còctel Rambo, previst precisament per a aquella nit. Per primera vegada després de 25 anys, aquest agost no s'ha celebrat la mítica festa a Llafranc organitzada per l'hoteler. Malgrat tot, Bisbe, propietari de l'hotel Llafranc i organitzador del còctel, va sortir a la terrassa de l'hotel per agrair a veïns, estiuejants i turistes el seu suport durant les darreres setmanes, des que es va saber que la Generalitat havia denegat l'autorització sol·licitada per l'Ajuntament de Palafrugell.

"He rebut moltes mostres de suport aquestes últimes setmanes, tant a través del Facebook com directament a l'hotel. La gent està molt indignada", assegura Bisbe, que es manté ferm i rebutja tirar la tovallola: "Començaré a treballar des d'avui mateix per aconseguir l'autorització i els permisos per realitzar el Còctel Rambo l'any vinent". Segons Bisbe, el primer pas que farà a partir del setembre serà tornar a establir converses amb l'Ajuntament per aconseguir el suport de l'equip de govern i poder exercir així més pressió a la Generalita per poder celebrar el còctel l'any vinent.

El fet que la Generalitat denegués l'autorització a falta de deu dies de la data prevista va enxampar Carles Bisbe amb tots els preparatius fets i desenes de reserves ja tancades. Cada any l'hotel Llafranc oferia el dia del còctel un menú especial, el qual ja havia estat reservat per més de 150 persones. "Vam haver de trucar a tothom dient que la festa s'anul·lava, fet que va generar moltes cancel·lacions". Tot i així, Bisbe assegura que va mantenir el menú especial per a tots aquells fidels que es van negar a renunciar completament a la tradicional festa. Després de sopar, Bisbe va oferir un discurs a tots els congregats explicant les seves intencions de seguir lluitant per recuperar la festa i posteriorment va posar música dins l'hotel, com fa habitualment.