ls Mossos d'Esquadra, juntament amb els vigilants de Vilobí d'Onyar, incrementen durant l'estiu els controls que habitualment fan a l'Aeroport de Girona per detectar irregularitats en el transport de viatgers. El sector del taxi es queixa que l'intrusisme els fa mal. En els primers set mesos de l'any s'han controlat 144 vehicles en el que és el punt més calent de la demarcació, i un 26% han acabat denunciats. El sergent de Trànsit Albert Estrach reconeix que fa temps que han detectat males praxis però que no van en augment.

Això sí, adverteix que la pressió continuarà per evitar que es traslladin a Girona problemàtiques com les que es viuen al Prat amb aplicacions com Uber per compartir transport.

Conductors d'autobús que no respecten el temps de descans, taxistes amb llicència d'altres poblacions que recullen passatgers a l'aeroport sense contracte previ o, directament, particulars que fan de taxistes. Aquestes són algunes de les males praxis que els Mossos d'Esquadra detecten en els controls que, habitualment, fan a l'Aeroport de Girona.

Aquest és el "punt calent" de la demarcació on hi ha més moviment de passatgers i on, conseqüentment, es detecten més irregularitats. No obstant això, agents de l'Àrea Regional de Trànsit també fan controls a d'altres poblacions costaneres com Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar, Roses o Platja d'Aro.