Les companyies ferroviàries Renfe i la francesa SNCF en cooperació posen en marxa una campanya promocional per viatjar a França per 25 euros en els trens d'alta velocitat que connecten Catalunya amb França.

Aquesta campanya estarà disponible per a les compres realitzades entre l'1 i el 10 de setembre en els viatges a París, Lió, Valence, Marsella,Avinyó,Ais de Provença, Tolosa i Carcassona i permetrà viatjar entre el 15 de setembre i el 9 de desembre des de Barcelona, Girona o Figueres.

Per accedir a aquests preus promocionals, els viatgers podran comprar els bitllets entre l'1 i el 10 de setembre a través dels canals habitual de venda renfe.com, estacions i agències de viatge.

Des de la posada en funcionament dels serveis internacionals de Renfe-SNCF en Cooperació un total de 600.000 persones han viatjat en els serveis d'alta velocitat que enllacen amb França.

Diàriament Renfe-SNCF en Cooperació ofereixen 5 connexions directes amb França, dos que uneixen Barcelona i París en 6 hores i 25 minuts, Marsella i Madrid en 7 hores, i Barcelona i Lió en menys de 5 hores i Barcelona amb Tolosa en 3 hores.

Un total de 19 ciutats de l'Estat espanyol i França estaran connectades pels serveis ferroviaris d'alta velocitat que permeten enllaçar amb París, Marsella, Lió i Toulouse, així com a altres ciutats franceses com Carcassona, Perpinyà, Montpeller o Avinyó.