El bisbe de Girona, Francesc Pardo, va beneir ahir la Creu dels Àngels, una obra de l'escultor gironí Max Varés que es va col·locar el 22 de juliol de 1991 i que s'ha convertit en un lloc emblemàtic del santuari i de trobada per als seus pelegrins. Tan és així que és la imatge de les prop de 400 urnes funeràries en què es poden ?dipositar les cendres dels difunts.

La creu, que fa 5 metres d'alçada i pesa 600 quilos va ser beneïda coincidint amb la missa de 12 que va presidir el bisbe de Girona, Francesc Pardo. Aquesta escultura dóna la benvinguda als pelegrins que visiten el santuari. La inciativa de beneir la creu la va engegar el propi artista i Jordi Pericot.

El mes de gener passat Francesc Pardo ja va beneir l'Espai Memorial del Santuari de la Mare de Déu dels Àngels el primer columbari que s'ha construit en un espai religiós de la Diòcesi de Girona. Aquesta acció respon a la demanda dels pelegrins i fidels a la mare de Déu que reclamaven un lloc dins del santuari per al ?repòs etern de les seves despulles.