L'

aigua i el fang van impedir ahir que la Taverna de la Granota de Sils, un establiment situat a tocar de la N-II, obrís ahir les portes als seus clients a l'hora de dinar com en un dia laborable qualsevol. Les intenses pluges van fer desbordar les rieres que passen prop de l'establiment i l'avinguda va arribar fins a l'edifici, deixant el menjador i la cuina coberts amb com a mínim un pam d'aigua. Fora del restaurant, a més, en un camí que passa just a tocar, una noia es va quedar atrapada dins del seu vehicle i va haver de ser rescatada quan l'aigua ja arribava fins a l'alçada del capó.

L'encarregat de l'establiment es mostrava ahir perplex davant dels efectes de la tempesta. Cap a les tres de la tarda, els treballadors seguien treballant per treure l'aigua, que s'havia acumulat a tots els racons de l'edifici, i per netejar el fang. L'home relatava com a partir de les 11 del matí va començar a ploure de forma intensa, i que en un tres i no res l'aigua va fer camí cap a la Taverna. "Tenim tot el local inundat, ara estem treballant per treure l'aigua i netejar-ho", exposava l'encarregat de l'establiment, que també va explicar que el pont de les obres de la N-II no havia estat capaç d'engolir tota la pluja.

L'home, testimoni de primera mà de les inundacions, també va relatar com a tocar de l'establiment un vehicle havia quedat atrapat per l'aigua. En un camí paral·lel a la N-II, per on passa una riera on habitualment no hi ha aigua, una noia va quedar atrapada dins del seu cotxe. L'aigua va arribar fins a l'alçada del capó del vehicle i la noia no en va poder sortir pel seu propi peu. "Ha anat trucant, crec que a algun familiar seu, i al final ha vingut un noi que l'ha pogut ajudar a sortir", va exposar l'encarregat de l'establiment.