La segona fira del vehicle d'ocasió de Blanes, que va tenir lloc des de divendres i fins ahir, va revalidar l'èxit que ja va assolir en la primera edició de l'any passat. El fet és que, durant aquests tres dies, es van vendre un 32,55% del total de 160 vehicles exposats, una xifra que des de l'organització es considera positiva tenint en compte les característiques d'aquest esdeveniment. A més, a aquesta quantitat encara se li han de sumar les futures vendes que es podrien fer els propers dies, en base a les atencions als clients que els responsables de les 10 empreses expositores van establir al llarg de la fira.

Les preferències pel que fa als tipus de models van ser prou variades, si bé amb un nexe comú: l'àmplia majoria es va interessar pel finançament, així com dels costos aproximats. Un altre punt coincident va ser informar-se sobre quins tipus de garanties s'oferien, per la possibilitat que hi hagi qualsevol avaria. De fet, aquest és l'atractiu afegit de qualitat que defensen els expositors a l'hora d'adquirir vehicles a través dels professionals del món del motor i no directament de particular a particular. En aquest sentit, els vehicles que es van exposar a la fira del vehicle d'ocasió de Blanes disposaven de totes les garanties.

Pel que fa a la xifra aproximada de visitants que es va registrar durant el cap de setmana, va superar les 5.500 persones, concentrades sobretot a partir de la franja de les 12 del migdia, mentre que a la franja vespertina l'augment es va produir al voltant de les 5 de la tarda. L'any passat van visitar aquesta fira unes 4.500 persones.

Des que la segona fira del vehicle d'ocasió es va posar en marxa el divendres, l'afluència de públic va ser constant, amb un perfil ampli i força variat, tant d'habitants de Blanes com de poblacions properes. Entre els visitants també hi havia famílies que anaven acompanyades de la canalla, pel fet que el certamen ha tornat a habilitar un recinte amb inflables.