Un nen de dos anys i mig està ingressat en estat greu a la Unitat de Cures Intensives (UCI) Pediàtrica de l'hospital Josep Trueta de Girona després de caure pel balcó des d'un tercer pis al barri de Canaletes de Banyoles.

El tràgic accident es va produir dimecres cap a les vuit del vespre, quan per causes que es desconeixen la criatura, que es trobava al balcó d'un tercer pis del carrer Mas Usall, es va precipitar d'una alçada de vuit metres.

La criatura va caure enmig de la vorera però no va perdre la consciència en cap moment, tot i haver-se colpejat fortament contra l'estructura de formigó. Ràpidament, una familiar del nen va alertar els serveis d'emergències i fins aquesta zona del barri de Canaletes es van desplaçar una ambulància medicalitzada del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques), així com els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Banyoles.

El nen de dos anys i mig va ser atès pel metge i ràpidament el van traslladar cap a l'hospital Trueta de Girona, on ahir es trobava encara ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) Pediàtrica en estat greu i amb pronòstic reservat, segons fonts del centre.

Quant a les causes de l'accident, tot apunta, segons van explicar la família que el nen es va enfilar en unes bombones de gas butà que hi havia dipositades al balcó del tercer pis del barri de Canaletes de la capital del Pla de l'Estany i després, es va precipitar al buit d'una alçada de vuit metres.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Banyoles no han obert diligències per l'actuació dels pares del nen de dos anys i mig pels fets perquè consideren que es tractaria d'un accident.