El president de l'Associació de Càmpings de les comarques gironines, Miquel Gotanegra, va ser nomenat nou president de la Federació Catalana de Càmpings, l'entitat que aglotina més de 300 establiments de tot Catalunya, una xifra que representa aproximadament el 70% de tota l'oferta existent. Gotanegra va ser escollit en aquest nou càrrec durant l'assemblea celebrada al saló Internacional del caravàning de Barcelona. El representant dels càmpings gironins agafar el relleu a Berta Cabré, presidenta de l'associació de càmpings de Tarragona i que durant els últims quatre anys ha encapçalat la Federació a Catalunya.

El nou president va assegurar que l'objectiu és que la Federació continuï sent el gran lobby català del món del càmping i que integri el màxim nombre d'establiments. "Cal que sigui un autèntic fòrum de trobada, per tractar els temes conjunts i un interlocutor amb les administracions perquè el sector segueixi creixent i sigui punter", va exposar.

Abans de Berta Cabré, la presidència ja havia anat a càrrec de l'Associació de Càmpings de les comarques gironines, amb Jaume Genové al capdavant. "Continuarem amb la bona tasca que s'ha fet, amb una federació plural on tothom se senti representat i on hi hagi un màxim de participació de tots els associats", va destacar Gotanegra.