Tres homes van intentar sostreure gasoil de dos camions aquest dimecres a la matinada però es van veure sorpresos per la Policia Local de Llagostera. En veure la patrulla els tres individus van arrencar a córrer per l'avinguda Canigó del poble i finalment els agents, després de perseguir-los a peu, van trobar un dels protagonistes.

El van localitzar amagat en un marge, ben estirat. Els agents de la Policia Local el van detenir acusat d'un presumpte robatori amb força en grau de temptativa. L'arrestat és un jove de 24 anys de nacionalitat marroquina i veí de Llagostera i ahir mateix va ser derivat als Mossos d'Esquadra de Girona.

Els fets es remunten aquest dimecres cap a les cinc de la matinada quan una patrulla de la Policia Local de Llagostera fent tasques de vigilància i seguretat ciutadana va observar com tres persones sortien corrents del costat d'uns camions estacionats i van sospitar que volien sostreure carburant dels vehicles. En veure'ls fugir, els policies van començar una persecució a peu fins a localitzar un dels joves. Quan van escorcollar el noi, li van trobar un tornavís a la butxaca.

A més, els agents de la Policia Local de Llagostera van poder comprovar com els dipòsits de dos camions estacionats havien estat manipulats amb la intenció d'extreure'n el gasoil. Davant de les evidències, els agents an procedir a la detenció del jove acusat d'un presumpte robatori amb força en grau de temptativa. I tot seguit, se'l va derivar als Mossos d'Esquadra de Girona.