La Junta Veïnal de Batet de la Serra ha obert un compte corrent amb l'objectiu de recollir uns 5.000 euros que falten per pagar la reparació de la teulada de l'església de la Santíssima Trinitat. L'acció és per evitar que els degoters a la teulada i al campanar deteriorin l'edifici. El projecte preveu canviar la coberta tant de la nau com la del campanar. El total de l'obra puja fins a uns 33.000 euros. Per aconseguir fons i fer un seguiment de les obres, la Junta Veïnal ha creat una comissió específica, la qual ha aconseguit 19 mil euros del Bisbat i 10 mil euros de la Diputació. Les obres ja han començat. Tot i així, encara falten uns 5.000 euros.

Amb aquest objectiu, la Comissió ha preparat diverses actuacions en benefici de la reparació del santuari. El 31 d'octubre hi ha previst un concert amb el nou grup musical Agnès & de Pèpits, a la casa consistorial de Batet. El 23 de novembre, també a la casa consistorial, s'oferirà l'obra de teatre Blanca, vídua d'un viu, del grup Balmes que no t'hi fixis.

Es poden fer aportacions de forna anònima o amb denominació a la parròquia de Santa Maria i a l'església de la Trinitat. Les aportacions amb denominació són deduïbles a la declaració de renda.