L'Ajuntament de Llagostera organitza un taller participatiu per recollir propostes ciutadanes per incloure al pressupost municipal del 2015. En aquest, també es donarà compte del grau d'execució de les propostes ciutadanes incorporades en el pressupost del 2014

Amb l'objectiu d'elaborar un pressupost adaptat a les necessitats i reptes de Llagostera, i de garantir als ciutadans el seu dret a estar informats i prendre part del procés, s'ha organitzat un procés participatiu que permeti complementar els criteris polítics i tècnics amb la recollida de propostes ciutadanes. Per fer-ho l'Ajuntament ha organitzat un taller participatiu per debatre i recollir propostes formulades pels ciutadans que hi vulguin participar.

L'acte tindrà lloc el proper dimecres 12 de novembre a les nou de la nit hores a la sala polivalent del centre cultural Can Roig. Pels que no puguin assistir al taller o vulguin avançar les seves propostes i suggeriments s'ha habilitat un formulari online estructurat en quatre grans àmbits que fan referència a persones, urbanisme i medi ambient, economia i promoció de Llagostera. El formulari, accessible des de llagostera.cat estarà operatiu fins dilluns 10 de novembre a les tres de la tarda.

Durant la sessió de recollida de propostes, el Regidor d'Hisenda i Participació ciutadana, Ramon Soler donarà compte del grau d'execució de les propostes ciutadanes incorporades en el pressupost del 2014.