Dos vehicles van topar amb porcs senglars en dos punts diferents de les comarques de Girona en qüestió de 24 hores: el primer va ser divendres, a dos quarts de 8 del vespre; al pas de la carretera C-63 per Brunyola (Selva); i l'altre aproximadament a la mateixa hora d'ahir, al de la C-252 a Vilajuïga (Alt Empordà).

Una de les conseqüències de la proliferació de porcs senglars és l'augment d'accidents de trànsit provocats per aquests animals, quan travessen alguna carretera de la xarxa viària gironina. En el cas dels dos últims sinistres, els Mossos d'Esquadra van informar que els ocupants dels vehicles implicats van resultar il·lesos.

D'altra banda, a un quart de 6 de la tarda d'ahir, un accident entre dos cotxes a l'alçada del número 48 del carrer Major de Sarrià de Ter (Gironès) va provocar ferides lleus als seus cinc ocupants. Segons van informar els Bombers, van topar un Opel Corsa en el qual viatjaven dues persones i un Opel Astra amb tres ocupants. Tots cinc van patir farides lleus i se'ls va portar a l'Hospital Josep Trueta.

A la matinada de divendres a dissabte, tres persones també van resultar ferides lleus en un accident a la carretera C-65 entre un Fiat Punto i un altre Opel Astra -segons van informar els Mossos d'Esquadra-.

Els Bombers també van rebre avisos per tres metres de matolls cremats a Figueres (Alt Empordà) i un contenidor cremat a Vidreres (Selva).