Un home de 36 anys va acabar denunciat després de patir un accident a la N-141 -coneguda com la carretera de la Vergonya- per anar amb un permís de conduir fals de Mali i, a més, per circular sense haver obtingut mai el carnet de conduir. El denunciat haurà de comparèixer al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, quan el jutge encarregat del cas el citi a declarar.

El cas es remunta al 4 de novembre, quan una patrulla dels Mossos de Trànsit va adreçar-se a un accident que s'havia produït a la carretera N-141e, a l'alçada del punt quilomètric 106,8, al terme municipal de Bescanó. Quan els agents dels Mossos van arribar fins al lloc on s'havia produït el sinistre viari es van trobar un turisme accidentat que havia patit una sortida de via.

Després d'ajudar el conductor, els policies van demanar la documentació al conductor, que va resultar il·lès. I aquest els va presentar un permís de conduir de la República de Mali.

En inspeccionar els documents, els agents van dubtar de la seva autenticitat, per la qual cosa el van intervenir per tal que el Grup de Recerca i Documentació de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona l'inspeccionés. Després de la investigació portada a terme, es va determinar que el permís de conduir de la República de Mali era fals.

Per tots aquests motius el conductor va acabar denunciat el dia 7 de novembre, per un delicte de falsificació de document públic i per un delicte per conduir sense haver obtingut mai permís. El denunciat haurà de presentar-se al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, quan el magistrat encarregat del cas el citi a declarar pels fets.