Un home de 37 anys que passava uns dies a casa els seus pares a Llagostera va resultar ahir ferit de gravetat en patir cremades de segon grau a l'incendi que es va declarar en una barraca de fusta que hi havia al jardí de l'habitatge situat al carrer Petúnia número 10 de la urbanització La Canyera. Una veïna va alertar els serveis d'emergència a tres quarts de nou de la nit en sentir una forta explosió de gas i ràpidament es van mobilitzar dotacions de bombers dels parcs de Cassà de la Selva, la Vall d'Aro i Girona per sufocar el foc i desallotjar les famílies de les tres cases veïnes. La policia local i la policia autonòmica van haver d'acordonar la zona mentre dues ambulàncies atenien el ferit i la seva mare, que va patir un atac d'ansietat.

El ferit, resident a Suïssa, feia pocs dies que havia arribat a ?Llagostera per visitar la seva família i dormia a la barraca del jardí, que estava condicionada com a casa de convidats precisament per poder oferir un lloc on estar-se a tots els familiars suïssos que venien de vacances, ja que la casa d'obra on vivien els seus pares no tenia prou habitacions. Les flames la van devorar completament fins ensorrar-la.

Sembla que l'origen del foc és l'explosió d'una petita bombona de gas utilitzada per anar de càmping que amb la deflagració va incendiar la casa i va provocar les cremades del jove a les cames i els braços. L'ona expansiva va trencar alguns vidres de la casa d'obra però no va malmetre'n l'estructura. Els Bombers van treballar en l'extinció de les flames fins ben entrada la nit.