La Fundació SER.GI ha renovat la seva direcció i bona part del seu patronat, designant l'antic director, Bru Pellissa, com a nou president en substitució de Josep Ribera. Un altre canvi destacat és que el lloc de Pellissa a la direcció de la fundació l'assumeix l'exresponsable del Servei d'assessorament d'Immigrants de Càritas Diocesana de Girona, Lluís Puigdemont.

La renovació es va ratificar en una reunió del patronat feta el 13 de novembre i, pel que fa a la presidència, satisfà la voluntat de deixar el càrrec que Ribera va expressar quan SER.GI va celebrar el 25è aniversari.

Aquests canvis han anat acompanyats d'una renovació de part del patronat, que ha incorporat persones del món de l'empresa i el teixit social: Empar Vaqué ?Taller de Turisme i Medi Ambient?, Jaume Fàbrega ?GAM tecnologia educacional?, Joan Ribas ?Assessoria Ribas-Alvarez?, Cristina Andreu ?educadora social?, Lluís Jaile ?advocat? i Mariona de Puig ?Axxon.

Tots ells treballaran al costat dels membres actuals: Josep Ribera ?empresari de la construcció?, Laura Masferrer ?gerent de SER.GI?, Montse Soler ?tècnica en habitatge social?, Montse Pasquina ?pedagoga?, Albert Quintana ?professor de Secundària?, Gemma Clapés ?pedagoga i educadora social?, Núria Balliu ?sociòloga?, Marta Pujol ?psicopedagoga i educadora social? i Joan Carbó ?empresari.