El Banc dels Aliments de les Comarques de Girona va calcular que durant l'edició d'aquest any del Gran Recapte s'hauran aconseguit al voltant de 425 tones de menjar, una xifra inferior a la de 2013 a causa de la pluja.

Tot i que durant divendres i dissabte al matí el ritme de recollida d'aliments va ser molt bo, amb un augment del 20% respecte de l'any passat en alguns casos, a partir de la tarda es va detectar un fre provocat per les fortes pluges. Es tracta d'una xifra provisional, que es confirmarà al llarg dels propers dies quan s'hagi fet el recompte definitiu de tots els aliments rebuts als més de 400 punts de recollida que hi havia repartits en un centenar de poblacions gironines.

No obstant això, des de la Fundació Banc dels Aliments de les Comarques de Girona es fa un balanç molt positiu del resultat aconseguit, ja que demostra la gran solidaritat dels ciutadans que, en aquesta sisena edició del Gran Recapte, han confirmat que coneixien perfectament aquesta campanya. L'entitat va remarcar que aquesta solidaritat ja es va fer palesa quan es va fer una crida per demanar els 4.000 voluntaris que es necessitaven per als punts de recollida previstos a les Comarques Gironines.