Els Mossos d'Esquadra han denunciat un conductor que conduïa completament borratxo i que es va accidentar a Llambilles, al Gironès. L'home, de 52 anys i veí de Sant Pere de Torelló (Osona), anava amb el seu fill menor al cotxe. Quan els mossos van adreçar-se al lloc de l'accident, es van adonar que l'home presentava símptomes evidents d'anar begut. Tant és així, que quan li van fer la prova va donar un resultat cinc vegades superior al permès (1,37 mg/l quan el límit permès és 0,25 mg/l). Pare i fill van sortir il·lesos de l'accident. En una altra actuació, els mossos van detenir un conductor a Santa Coloma de Farners que transportava 143 plantes de marihuana i va donar positiu per drogues.

Els Mossos d'Esquadra van denunciar el passat 29 de novembre un conductor per un delicte contra la seguretat viària. Els fet van passar cap a dos quarts de set del vespre, quan la policia va tenir coneixement que un cotxe havia sortit de la via, a la carretera C-65, a Llambilles.

En arribar al lloc, van trobar-se el conductor i un menor, ambdós il·lesos. Els agents, però, van adonar-se que l'home anava borratxo i van fer-li la prova de l'alcoholèmia. La sospita dels policies es va confirmar ja que el conductor va donar positiu. No només això, sinó que el resultat va ser més de de cinc vegades superior al límit legal (1,37 mg/l quan el límit permès és 0,25 mg/l).

Davant d'aquesta situació, van denunciar l'home, de 52 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Pere de Torelló (Osona), com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària. Els agents van citar el conductor per tal que es presenti a declarar sobre els fets al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.

Transportava marihuana i conduïa drogat

D'altra banda, agents de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el 27 de novembre un home, de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Salt (Girona), com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Els fets van passar en un control que els mossos feien el mateix dia, al quilòmetre 24,5 de la carretera C-63, al terme municipal de Santa Coloma de Farners. Pels volts de la una del migdia van aturar una furgoneta, de la qual sortia una forta olor de marihuana. En comprovar la càrrega, els agents van descobrir que transportava 143 plantes.

Seguidament, els policies van fer la prova d'alcoholèmia i també el test de drogues al conductor, que va donar positiu per consum de drogues. Per això, també se'l va denunciar per una infracció administrativa de trànsit.

L'home va quedar detingut per un delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues. L'acompanyant va quedar citat per tal de comparèixer al jutjat quan sigui requerit.