Vallter 2000 ha tancat les seves pistes aquest diumenge per les fortes ràfegues de vent de 90km/h. L'estació del Ripollès, la primera d'obrir aquesta temporada, va estrenar-se divendres i avui s'ha vist obligada a tancar les instal·lacions. Pel que fa a la resta d'estacions gironines, la Molina i Masella tenen previst obrir avui. Aquesta última tindrà dues pistes disponibles i un quilòmetre i mig esquiable. L'estació té preparats tres remuntadors i es podrà accedir a les pistes des de Coma Oriola i el Pla de Masella, a través del telecadira Masella Jet. Des de les instal·lacions subratllen que les baixes temperatures dels darrers dies ha permès generar molta neu artificial ja que les precipitacions de la darrera setmana només van deixar nevades a les cotes més altes de l'estació. El preu del forfet es definirà aquest diumenge en funció del número de pistes finals que puguin obrir i, de moment, la zona d'esquí nocturna no està disponible.

Les baixes temperatures d'aquests darrers dies han permès generar una gran quantitat de neu artificial que ha servit per poder obrir les pistes el més aviat possible. La Molina també té previst entrar en funcionament aquest diumenge.

La única estació gironina que no té clar encara el dia d'obertura és l'estació d'esquí de Vall de Núria. La cap de premsa de les instal·lacions, Ruth Bover, ha explicat que no descarten iniciar la temporada l'últim dia del Pont de la Puríssima, el proper dilluns, però que tot depèn de les nevades, la quantitat de neu que puguin generar i el vent que bufi a la zona. Fins ara, els canons no han parat de treballar a tot gas generant neu artificial.