Un caçador va morir ahir dissabte després de rebre un tret accidental d'un company seu mentre feien una batuda de senglar dins del terme municipal de Fogars de la Selva. Els fets van produir-se a la zona del Molinot, un espai de difícil accés al Parc del Montnegre. La víctima anava amb un grup de caçadors quan un dels seus ?com?panys el va confondre amb un animal i li va disparar. La bala va impactar a la cama del caçador i li va afectar l'artèria femoral. Fins al lloc dels fets es van traslladar tres dotacions dels Mossos d'Esquadra, Bombers i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques, que no van poder fer res per salvar-li la vida. Els Mossos van assegurar que tot apuntaria que es tracta d'una mort accidental.

Segons van informar des de la policia autonòmica, els fets van tenir lloc pels volts de les onze del matí en una zona de difícil accés en un espai anomenat El Molinot. La víctima es trobava amb un grup de caçadors, que eren companys seus de colla i que són els que van donar l'avís d'alerta. L'home, que tenia 46 anys d'edat, era veí de Barcelona i va ser víctima d'un tret accidental que li va seccionar l'artèria femoral. El tret el va disparar un company seu de colla que el va confondre amb un animal.

En arribar al lloc dels fets, els Mossos d'Esquadra es van dedicar a prendre declaració a tots els testimonis i a l'autor material del tret i van procedir a l'aixecament del cadàver. Tots els cossos de seguretat i emergència apunten al fet que es tracta d'una mort accidental.

Un altre caçador ferit

D'altra banda, un altre caçador també va resultar ferit greu per un tret al Pallars Sobirà, a la demarcació de Lleida, a tres quarts de dues del migdia. Els Agents Rurals van ser els primers que van explicart el cas mitjançant el seu compte de Twitter. L'home va patir una ferida neta i va ser traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.