Feia dues setmanes que Juan Molina Torres, de 64 anys, acabava d'abandonar el penal on havia complert una pena de quatre anys de presó per una temptativa d'homicidi. No tenia on deixar-se caure i Manolo Pérez López el va acollir al Mas Pibernat de Bordils.

L'Audiència Provincial de Girona el va condemnar perquè el 22 de març de 2009, després d'haver begut, va anar a casa la seva exparella a Salt i va intentar matar l'amic d'aquesta. Va quedar provat que en arribar al domicili, l'exdona li va demanar que es quedés amb el seu nét mentre anava al lavabo però en aquell mateix moment l'amic de la dona va trucar a la porta. En veure qui era, Molina Torres va agafar una navalla d'11 centímetres i li va obrir tot el ventre, de manera que els budells li van quedar a la vista. Després va anar a la policia, va demanar una ambulància i es va entregar. La víctima de la ganivetada va arribar a sobreviure a la brutal agressió.

L'altre detingut pel doble crim de Bordils, Manolo Pérez López, tot just feia una setmana que es trobava treballant per l'ajuntament de la localitat en el marc d'un conveni de plans d'ocupació amb el Consell comarcal del Gironès per a persones sense recursos.

Té 47 anys i és veí de Salt però vivia en el mas de Bordils de feia uns tres anys i la tenia llogada a la família Pibernat. Els veïns van explicar ahir que es tractava d'un home que passava desaparcebut però que un dels trets que més cridava l'atenció d'ell és que sempre anava vestit de camuflatge perquè era aficionat a la cacera. Durant la seva declaració a comissaria va confessar que es dedicava a cultivar marihuana a l'interior de la vivenda.