La campanya de l'Oficina de Cooperació per al Desenvolupament de la Universitat de Girona per ajudar a pagar el servei de menjador escolar a famílies amb dificultats econòmiques recull donacions on-line a través de l'adreça www.elmeugradesorra.org. Fins ahir, aquesta iniciativa solidària havia rebut 59 donatius i recaptat 2.863 euros, del total de 34.000 que s'ha fixat com a objectiu.

"A l'escola, un plat a taula" és el nom d'aquesta campanya de beques menjador de la UdG que vol contribuir a pal·liar els problemes derivats de la crisi econòmica. Els diners que es recullin es destinaran a ajuts per a alumnes d'educació Primària i de Secundària Obligatòria de Cassà de la Selva, Quart, Fornells de la Selva, Sant Jordi Desvalls, Cervià de Ter, Sant Julià de Ramis, Medinyà, Sarrià de Ter, Llagostera, Celrà, Bordils, Banyoles, Girona i Salt.

L'Oficina de Cooperació per al Desenvolupament de la UdG va posar en marxa aquest projecte a l'octubre amb diverses activitats esportives solidàries. El motiu és l'elevat nombre d'infants en risc de patir malnutrició i la seva finalitat és sufragar el 50% de l'import de la beca menjador (3,10 €) a 100 estudiants gironins.