Mentre que el nombre de turistes tant residents a l'Estat com estrangers que han visitat aquest novembre algun càmping, apartament o residència de turisme rural a Catalunya han augmentat un 7,34%, el nombre de pernoctacions en aquest període ha disminuït l'11,34%, segons les dades facilitades per l'Institut Nacional d'Estadística. La caiguda de pernoctacions només s'ha registrat en càmpings i apartaments, amb un descens del 17,36% i de l'11,20%, respectivament. En canvi, les nits contractades en cases de turisme rural han augmentat en un 7,28%. Tots els establiments no hotelers; càmpings, apartaments i turisme rural registren increments de clients del 3,95%, del 18,63% i el 4,47, respectivament.

Les xifres indiquen però que aquest novembre a Blanes van augmenta el nombre de clients i de les pernoctacions. A Catalunya s'han incrementat especialment en els apartaments, amb un 18,63% més, mentre que els augments de càmpings i cases rurals és més modest i se situa en percentatges del 3,95% i del 4,47%, respectivament. En relació amb l'origen dels clients, els residents a l'estat espanyol augmenten com clients en els tres establiments, mentre que els turistes estrangers creixen només en apartaments i cases rurals i disminueixen en càmpings.

Pel que fa aa nits contractades, els turistes residents a l'Estat redueixen la contractació de nits en càmpings i apartaments, mentre que s'incrementen en cases rurals. Els turistes estrangers fan caure les pernoctacions en càmpings i les augmenten en apartaments i especialment en cases rurals on gairebé multipliquen per tres les nits contractades passant de les 829 que es van registrar el novembre del 2013 a les 2.515 nits d'aquest mes de novembre.