El centre de Gestalt Girona, dins l'àrea d'acompanyament en processos de final de vida, ha organitzat per a dilluns, 19 el primer Death Cafè a Catalunya. Death Cafè és un espai on es troben les persones per parlar sobre la mort en un ambient distès tot prenent un cafè o infusions, o menjant unes galetes. L'objectiu és compartir idees i reflexions, però no és un grup terapèutic ni de dol. És una activitat sense ànim de lucre, presentada des de Gestalt Girona i facilitada per professionals vinculats a la forma de treballar de la Gestalt, que proposa la consciència i l'atenció en l'experiència present com a actituds bàsiques de la vida.

Aquesta iniciativa es va crear ?l'any 2011 a Londres i s'ha anat estenent per tot el món. Death Cafè Girona serà el segon esdeveniment d'aquest tipus que es farà arreu de l'Estat espanyol, ja que al novembre se'n va fer una a la Corunya.

La trobada serà aquest dilluns al centre de Gestalt Girona, sitat al carrer Guillem Minali de Girona, de dos quarts de vuit a dos quarts de nou del vespre. L'entrada és lliure i gratuïta per tota la gent que desitgi assistir-hi.