El polígon industrial de Riudellots de la Selva ja disposa de fibra òptica. En l'actualitat, 30 empreses de les 130 que exerceixen les seves activitats al polígon ja s'han donat d'alta del nou servei que permet millorar considerablement les seves comunicacions i, per tant, la seva competitivitat.

L'empresa Adamo s'ha encarregat del desplegament de la xarxa de fibra òptica a la zona, permetent als seus clients multiplicar per 100 la velocitat de connexió respecte a la que tenien fins l'actualitat.

El regidor de Noves Tecnologies i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva, Lluís Barnés, va destacar que "la fibra òptica millora la competitivitat de les empreses ubicades i fa encara més atractiu la ubicació de noves empreses a Riudellots de la Selva".

L'Ajuntament, amb la voluntat de seguir millorant el polígon industrial del municipi, ha realitzat diverses actuacions, com l'asfaltatge de diversos carrers. Recentment van finalitzar els treballs de l'avinguda Mas Pins. Aquests treballs corresponen a la tercera fase d'asfaltatge de la principal via d'accés al polígon.

Les obres, que van ser adjudicades per l'Ajuntament a l'empresa Xavier Alsina S.A. per un import total de 79,615 euros, consisteixen en la reparació i reasfaltatge del paviment, així com la millora de la senyalització horitzontal en diversos carrers.

Barnés destaca que "tot plegat suposa que l'Àrea Empresarial de Riudellots es consolidi com un dels polígons més ben comunicats a tots nivells de les comarques gironines".