L'Associació de Naturalistes de Girona va celebrar dissabte a Girona la seva Assemblea General de socis i sòcies amb la lluita contra el malbaratament alimentari, l'aposta per les energies renovables i les accions per reduir les emissions de CO2 com a prioritats més destacades. L'assemblea va fer una defensa aferrissada del territori i la necessitat de preservar-lo davant les agressions externes.

En aquesta jornada, el president de l'entitat, Lluís Ball-llosera, va destacar la tasca realitzada els darrers anys, i va explicar que tot i la situació econòmica i social l'entitat segueix mantenint el nivell d'activitat. Durant l'Assemblea es va destacar la necessitat d'aconseguir una societat sostenible ambientalment i socialment, i per aquesta raó l'ANG desenvoluparà accions contra el malbaratament alimentari, defensarà el territori, i apostarà per les energies renovables i la reducció de les emissions de CO2. Així mateix, els activistes de l'entitat desenvoluparan accions per exigir a les administracions públiques la nacionalització de serveis bàsics com la llum i l'aigua.

Per a l'ANG, "l'ecologisme és una resposta eficaç davant les injustícies ambientals i socials". Per aquesta raó, l'Associació de Naturalistes de Girona manté un Pla de treball en què destaca l'equilibri entre les prioritats en defensa d'un ecologisme social, i la intenció de créixer en nous activistes, i alhora, ampliar una base social que aporti més pressió i força a les denúncies de l'organització.

Entre els objectius d'aquest 2015 destaca la necessitat d'augmentar el nombre d'associats i el suport social que té l'entitat.