L'Ajuntament d'Olot preveu potenciar les activitats per a joves a l'Espai l'Ideal de 840 m2, a la plaça Clarà.La previsió és que l'any vinent afegeixi l'Oficina Jove de la Garrotxa als serveis que ara hi fa. Es tracta d'un punt d'informació i atenció juvenil pensat per ajudar en les necessitats de treball, salut, mobilitat i habitatge. Ho farà a pesar de no saber quines són les previsions de la propietat la Fundació Catalunya la Pedrera.

Es tracta de l'entitat que va agafar la titularitat d'un espai que del 1987 al 2012 va ser el Casal de Jubilats Sant Jordi (una entitat vinculada a Catalunya Caixa).

El futur del local va ser demanat per Mercè Traveria (regidora del PSC) en el darrer ple. "Ara que l'emprea Suara - va dir-, ha deixat la gestió del local, quin és el seu futur?" Traveria va afegir que "molts dels antics usuaris jubilats ara es queden a casa". Va considerar que "si trobem diners pels artistes, també en podem trobar per als jubilats".

La resposta va anar a càrrec de Mar Roca (regidora de Joventut per CiU). Roca va aclarir que la idea és seguir amb les accions per a joves.