L'entrenador del FC Bayern de Munic, Pep Guardiola, els germans Joan, Josep i Jordi Roca, del restaurant El Celler de Can Roca de Girona i el xef Paco Pérez, propietari del restaurant Miramar, a Llançà actuaran com a ambaixadors del territori gironí a Alemanya, participant en l'acció promocional i comercial de la Costa Brava i el Pirineu que es durà a terme del 9 a l'11 de febrer a les ciutats de Munic, Berlín i Hamburg.

La trobada, impulsada pel Patronat de Turisme, consistirà en una sèrie de trobades comercials i presentacions promocionals i s'iniciarà el 9 de febrer a l'Hotel Kempinski de Munic, on 27 entitats i empreses gironines dels sectors de l'allotjament, agències de viatge receptives, empreses d'activitats de turisme actiu, empreses del turisme de reunions i diversos municipis turístics, mantindran entrevistes amb 80 agents i operadors turístics alemanys per donar a conèixer els productes específics de la destinació per a la temporada 2015. En aquesta trobada intervindrà Guardiola, entre altres, i els Roca oferiran un còctel gastronòmic.

El dia 10 de febrer, l'escenari de la trobada serà el restaurant Cinc, de Paco Pérez, situat en el luxós hotel Das Stue de Berlín, on es presentarà la destinació per a 35 periodistes, opinadors i prescriptors alemanys especialitzats en turisme, viatges i gastronomia. Per a l'ocasió, el cuiner gironí Paco Pérez, que acumula cinc estrelles Michelin, elaborarà un àpat-degustació especial per als convidats.

La clausura se celebrarà a l'edifici Nord Event Panorama de la ciutat d'Hamburg, on s'oferirà la presentació de la destinació als agents de viatge i 25 mitjans de comunicació. L'acte conclourà amb un còctel ofert per l'Aula Gastronòmica de l'Empordà-Cuina de l'Empordanet i elaborat amb productes gironins.