Els Bombers van rescatar ahir un nen de vuit anys que es va tirar al mar a Aiguablava, a Begur, per intentar salvar el seu gos. A les cinc de la tarda, van rebre l'avís que el menor hauria caigut a l'aigua en intentar rescatar el seu gos i que un altre menor de 12 anys s'hauria llançat a l'aigua per ajudar-lo. Uns pescadors que hi havia a la zona van poder donar l'alerta i van anar a auxiliar-los. El menor de 12 anys va poder sortir pels seus propis mitjans, mentre que l'altre va haver de ser rescatat pels efectius dels Bombers de la Generalitat. Un cop a lloc, un bomber es va llançar a l'aigua i el va poder treure.

Al nen el van portar fins a les roques, on va ser atès pels serveis sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Posteriorment, un cop van aconseguir estabilitzar-lo, el van haver d'evacuar amb helicòpter en estat crític fins a l'hospital de Sant Pau de Barcelona.

Al lloc es van desplaçar tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues ambulàncies i l'helicòpter del SEM, efectius de la Policia Local, una embarcació de Salvament Marítim i una de la Guàrdia Civil.