rua de l'amistat massiva pels carrers de Santa Cristina.Una de les coreografies que ahir es van ballar pels carrers de Santa Cristina d'Aro en la tradicional Rua de l'AmistatLa carrossa de les Castanyes Voladores, una de les colles locals que ahir van participar a la rua. Una de les moltes noies que van desfilar pels carrers de Santa Cristina que van aplegar nombroses colles, algunes d'elles molt joves Aires venecians a Santa Cristina d'Aro, moltes disfresses d'època, les que es van poder veure ahir.

Més de 4.000 persones van desfilar ahir a la coneguda com a rua de l'Amistat de Santa Cristina d'Aro, en la qual van participar 65 colles i nou comparses. La rua va ser presenciada per 25.000 assistents.

Sota una bona temperatura, per l'època de l'any, la rua va fer el recorregut invers al que era habitual per tercer any consecutiu. Les colles van sortir del Pavelló d'Esports i van enfilar pel carrer Teulera fins a la benzinera que hi ha just abans de l'Ajuntament, en direcció a la rotonda d'accés a Sant Feliu de Guíxols i a la C-31.

Com és habitual la rua va tenir colles de Sant Feliu de Guíxols, Platja d'Aro, Calonge, Sant Antoni, Palamós, Llagostera, Olot i altres municipis, a més, òbviament de Santa Cristina d'Aro. La Rua de l'Amistat és especial perquè no té premis, d'aquí el seu nom, i tanca un cap de setmana carregat de rues a la Costa Brava Centre després de les de Sant Feliu de Guíxols, les dues de Platja d'Aro, la de Palamós i la de Sant Antoni, que se celebra el mateix diumenge que la de Santa Cristina.

La desfilada carnavalera la va obrir el Rei Carnestoltes 2015, "Turdus Merula", en Jordi Codina, de la colla els Merlots, acompanyat del seu seguici. Enguany per segona vegada la tribuna d'autoritats es va ubicar al final del recorregut de la rua, per donar més facilitats a l'exhibició dels balls dels participants i a la sortida de les carrosses i colles als seus respectius domicilis habituals.