El Carnaval de la Costa Brava Sud, que aplega Tossa, Lloret de Mar i Blanes va celebrar ahir el seu dia més important amb les rues matinal de Lloret de Mar i la de la tarda de Blanes. Els tossencs hauran d'esperar fins al dia 28 de febrer.

Vint-i-dues colles, deu comparses i dotze carrosses, hi van participar amb disfresses diverses com mussols, faraons, sirenes amb coral, petits trossos de gel o gerros amb flors. La novetat d'enguany ha estat una carrossa solidària en suport a la investigació de l'Atròfia Muscular Espinal, una malaltia que patia un infant del municipi que va morir fa poques setmanes. La rua lloretenca va arrencar pel passeig marítim a les dotze del migdia i durant unes hores va anat desfilant pels carrers principals de la vila.

Per no trepitjar-se, el Carnaval de Blanes es va realitzar a la tarda i el 28 de febrer hi ha la rua de Tossa de Mar. En conjunt, es calcula que entre les tres rues del Carnaval de la Costa Brava sud s'arribaran als 100.000 espectadors.

A Blanes la rua va sortir pel carrer Jaume I i va arribar fins al passeig de Marina havent passat per la plaça solidaritat i la Rambla Joaquim Ruyra entre altres carrers del centre de la ciutat.