L'organització del Festival Internacional de Circ Ciutat de Figueres va decidir suspendre l'actuació del contorsionista rus Alexandr Batuev que ahir al migdia, a les dotze, havia de donar el tret d'inici de la quarta edició del festival amb una actuació de contorsió extrema. La decisió es va prendre degut a la forta tramuntana que va bufar a la zona, i per motius de seguretat.

El director del certamen, Genís Matabosch, va explicar que des de primera hora del matí va bufar molta tramuntana a l'Alt Empordà i que les ratxes vam ser fortes al Castell de Quermançó, a Vilajuïga, on estava previst realitzar aquest espectacle inaugural anomenat Future Man. Per motius tècnics i de seguretat, van decidir suspendre-ho. En principi no hi ha previsió de realitzar l'actuació un altre dia o en algun altre indret.

El director del festival figuerenc va subratllar que es mantenen la resta d'actuacions i espectacles inicials previstos pels propers dies. Dimarts que ve ja hi haurà el primer passi de gràfics per als mitjans de comunicació en motiu de la inaguració de l'esdeveniment.