Josep Guix (portaveu municipal del PSC) ahir va reclamar la pavimentació del carrer Vallespir. Es tracta del vial que connecta la rotonda de la sortida de la Canya amb el polígon del mateix nom. A més, Guix va demanar una connexió entre la xarxa viària del polígon amb la depuradora d'Olot i amb la deixalleria municipal. El portaveu socialista va precisar que es tracta d'un polígon privat. Per això, va reclamar que l'equip de govern de CiU es faci valer i exigeixi la finalització dels carrers inacabats del polígon.

Guix va posar sobre la taula les conseqüències de la manca de finalització dels carrers. Va concretar que els camions que haurien de passar pel carrer Vallespir passen per davant de l'Escola Llar. El resultats són que malmeten el ferm, contaminen i destorben el trànsit dels pares que porten els alumnes a l'escola.

Pel que fa la connexió amb la depuradora, Guix va assenyalar que evitaria el trànsit de camions per la carretera de les Feixes. En aquest sentit, va recordar que és una carretera pensada per ser via verda. És a dir, per a bicicletes i vianants. En canvi, segons ella, s'ha convertit en una alternativa per a conductors que van d'Olot a la Canya.