Un imputat i un detingut per tràfic de drogues a Girona i Santa Cristina d'Aro el mateix dia. A aquest últim municipi, van imputar un veí de Sant Feliu de Guíxols per tenir una plantació de marihuana de 286 plantes en una casa de la urbanització Roca de Malvet. L'imputat és un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Feliu de Guíxols i va ser denunciat com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Els fets es remunten a principis de febrer, quan els Mossos van saber que en un habitatge de la urbanització Roca de Malvet de la localitat de Santa Cristina d'Aro s'hi podria cultivar marihuana.

El dimecres agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van entrar a la casa i van trobar una plantació de marihuana amb 286 plantes i tres quilos de fulla seca. També hi havia una instal·lació de llum i ventilació amb 13 làmpades, tres aparells d'aire condicionat, quatre tubs de ventilació i 12 transformadors. Els agents van denunciar penalment el responsable de la plantació per tràfic de drogues. Haurà de comparèixer al jutjat d'instrucció quan sigui requerit.

Venia droga a menors

A Girona, agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Girona van detenir el mateix dia, com ja va avançar Diari de Girona,un home de 23 anys, de nacionalitat mauritana i veí de Girona, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. L'actuació es va fer al carrer Bassegoda, ja que els agents havien constatat que des del pis es venia marihuana a diferents persones, entre elles menors.

Durant l'escorcoll de l'habitatge van localitzar 51 embolcalls de marihuana, dues bosses amb uns 100 grams de marihuana en total, un embolcall amb cocaïna i una bàscula de precisió, a més de 138 euros en efectiu. Durant l'actuació van detenir l'inquilí del pis, que té antecedents. L'endemà va passar a disposició del jutge, el qual va decretar la seva llibertat.